Profesyonel Yıkama

Halı Yıkama Fabrikalarında Halılar Nasıl Yıkanıyor?

Halı Yıkama Fabrikalarında Halılarınız Nasıl Yıkanıyor?

Profesyonel Yıkama
Profesyonel Halı Yıkama

Halılarınızı yıkamaya verirken Halı Yıkama Fabrikalarında Halılar Nasıl Yıkanıyor diye merak ediyor olabilirsiniz. Bu yazımızda özetle halıların hangi aşamalardan geçerek yıkandığını anlatacağız.

Halı Yıkama Firması tarafından adresinizden alınan halılar öncelikle halı çırpma makinelerinden geçirilerek üzerindeki bütün toz, kum ve diğer yabancı maddelerinden arındırılmaktadır.

Daha sonra türlerine göre belirlenen yıkama yöntemi kullanılarak profesyonel makineler ile derinlemesine temizlenmektedir. Halılar yapılan yıkama işlemi sonucunda artık tüm kirlerinden arındırılır.

Yıkama işlemi sonrasında halılar son teknoloji sıkma makineleri ile sıkma işlemine tabi tutularak %85-90 oranında sularından arındırılmaktadır. Bu işlem halının kuruma süresini oldukça kısaltmakta ve dört mevsim halı yıkama imkanı sağlamaktadır.

Bursa Fabrikam Halı Yıkama Merkezi olarak 5 yıldan uzun süredir Bursa’nın merkez ilçelerine (Kestel, Gürsu, Yıldırım, Osmangazi ve Nilüfer) hizmet vermekteyiz.

Sektörün öncü firmalarından olan Bursa Fabrikam Halı Yıkama Merkezi olarak size en kaliteli hizmeti, uygun fiyata ve en hızlı şekilde sunuyoruz. Ayrıca firmamız koltuk yıkama, stor perde yıkama, yorgan ve battaniye yıkama hizmetleri de sunmaktadır.